گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه نیشابور در بهمن ماه سال 1397 با جذب 3 عضو هیأت علمی مجرب و متخصص شکل گرفت و با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رسما فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نمود. در این مدت کوتاه با همت اساتید محترم این گروه آموزشی، امکانات زیربنایی این رشته تا حد قابل توجهی ایجاد و راه اندازی شده است. در حال حاضر این گروه اموزشی جزو گروه های اموزشی زیرمجموعه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه نیشابور می باشد.

در این میان وجود دانشجویان علاقمند به زمینه های مختلف ورزشی و فعالیت اساتید مجرب و دلسوز سبب کسب مقام های مختلف قهرمانی در رشته های ورزشی گوناگون شده است.

گفتنی است این رشته آموزشی جزو پرطرفدارترین رشته های دانشکده ادبیات و علوم انسانی می باشد که با استقبال چشمگیری از سمت جوانان روبزوست.