تلفن: 43305613-051

فکس: 43305234-051

کد پستی:  9319774400

آدرس: نیشابور- انتهای بلوار ادیب دوم- انتهای بلوار نظام الملک- دانشگاه نیشابور- دانشکده ادبیات و علوم انسانی

کارشناس دفتر ریاست دانشکده

مهناز ابراهیم نیا

شماره تماس : 43305713-051

ایمیل : این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

کارپرداز دانشکده

امید ناصری

شماره تماس: 43305282

ایمیل: این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

کارشناس آموزشی دانشکده

محبوبه سخدری

شماره تماس : 43305610

دکتر مهدی مهرانی راد

عضو هیأت علمی و دانشیار گروه زبان انگلیسی

شماره تماس 43305600-051

توسعه آموزش و پژوهش یكی از اركان توسعه یافتگی جوامع و حركت بسوی تعالی و پیشرفت، شكوفایی استعدادها و بالندگی علمی و فرهنگی جامعه است. در این راستا نظام آموزشی كشور خصوصاً دانشگاه ها نقش عمده و مؤثری را برعهده دارد. از اینروست که ما در دانشکده ادبیات و علوم انسانی همگام با سیاست‌های کلان کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ رسالت آموزشی و پژوهشی خود را جهانی و فرامرزی می‏‌دانیم.

دانشکده ادبیات به عنوان یک واحد آموزش عالی نسبت به تربيت زنان و مردان محقق مومن و متعهد به انقلاب اسلامي، پاسدار و مروج تاريخ، زبان و ادبيات فارسي، متخصص در علوم زباني؛ کوشا بوده و تلاش مي‌كند در آموزش و تربيت انسان هایی فرهيخته و در پاسخگويي به نيازهاي جامعه ايراني- اسلامي و جهاني سرآمد باشد. اين تلاش‌ها در راستاي گسترش فرهنگ و درك جامعه جهاني با مدد از تعاليم عاليه الهي صورت مي‌پذيرد.
ما نیروی انسانی را سرمایه اصلي خود دانسته و با بهره‌گيري از دستاوردهاي نوين به ارائه خدمات آموزشي، پژوهشي و فناوري مي پردازيم. همچنین برنامه محور بودن، مسئولیت پذیری، تعهد و پاسخگویی،کار تیمی، نوآوری، راستگویی، اخلاق حرفه ای، روابط بر پایه احترام متقابل و حفظ کرامت انسانی از مهمترین ارزش‌های مورد توجه این دانشکده می‌باشد.

در پایان، امید است با پیشرفت روز‌افزون و توسعه رشته‌های دانشکده ادبیات و علوم انسانی همگام با توسعه کیفی و کمی دانشگاه بتوانیم در راه خدمت به پیشرفت جامعه و کشور عزیزمان گام‌های موثری برداریم.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال 1385 با راه اندازی رشته های زبان و ادبیات انگلیسی، زبان و ادبیات فارسی و باستان شناسی در مقطع کارشناسی ایجاد شد. در سال 1391 با راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی گام مهمی در راستای توسعه و گسترش دانشکده برداشته شد. علاوه بر این، رشته آموزش زبان انگلیسی در سال 1396 نیز در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشکده راه اندازی شد. سپس رشته های تربیت بدنی، جامعه شناسی در مقطع کارشناسی و تاریخ تشیع در مقطع کارشناسی ارشد نیز برای پذیرش دانشجو در سال 1397 راه اندازی شدند. همچنین در راستای اجرایی نمودن سند توسعه دانشگاه، و با توجه به نیازهای منطقه و شهرستان، راه اندازی برخی رشته های جدید در آینده ای نزدیک مخقق خواهد شد.

از امکانات و تجهیزات دانشکده ادبیات و علوم انسانی می توان به وجود آزمایشگاه زبان، موزه دانشکده، کارگاه های باستانشناسی و غیره اشاره نمود.