گروه آموزشی تاریخ تشیع

دکتری تاریخ

درجه علمی: استادیار

شماره داخلی: 655

پست الکترونیک:   این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

صفحه شخصی:     abolbashari.neyshabur.ac.ir

علایق پژوهشی: تاریخ خراسان، تاریخ ادیان، تاریخ مذاهب اسلامی

دکتر مهدی بیات مختاری

دکتری قرآن و حدیث

درجه علمی: دانشیار

شماره داخلی: 633

صفحه شخصی:  bayatmokhtari.neyshabur.ac.ir

علایق پژوهشی: منابع تفکرات شیعه (قرآن و حدیث)، تاریخ کلام شیعه و فرق منشعب از آن، تاریخ تحلیلی امامان (ع)

دکتر حسن صادقی سمرجانی

دکتری تاریخ تشیع

درجه علمی: استادیار

شماره داخلی: 248

پست الکترونیک: این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نماییدir

صفحه شخصی:  Sadeghi.neyshabur.ac.ir

علایق پژوهشی:  حکومت های شیعی در ایران

دکتر مهدی بیات مختاری

مرتبه علمی: دانشیار

دکتری قرآن و حدیث

تلفن مستقیم: 43305000-051

تلفن داخلی: 633

وب سایت شخصی:این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

پست الکترونیکی: این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

bayat

موافقت اولیه جهت راه‌اندازی این رشته در دانشکده‌ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه نیشابور در سال 1397 اخذ و هسته‌ی اولیه‌ی این گروه در مهر ماه سال 1397 با جذب اعضاء هیأت علمی مجرب و متخصص با مرتبه‌ی علمی دانشیار و استادیار شکل گرفت.

اولین دوره از دانشجویان علاقمند به این رشته در مقطع کارشناسی ارشد از مهرماه 1397 در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این گروه می‌کوشد در سال‌های آتی با افزایش تعداد دانشجویان، جذب اساتید مجرب و نمونه و تجهیز امکانات و تجهیزات مربوطه، فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را به طور چشمگیری گسترش دهد.