دکتر احسان امامی نیشابوری

شماره داخلی: 638

پست الکترونیک:  این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

صفحه شخصی:   emami.neyshabur.ac.ir

علایق پژوهشی: ادبیات قرن 20 آمریکا و انگلیس

دکتر عبدالمجید جعفری سرای

شماره داخلی: 637

صفحه شخصی:    jafari.neyshabur.ac.ir

علایق پژوهشی: پست مدرنیسم  پس از استعمار

jafari

دکتر ویدا دهناد

شماره داخلی: 639

صفحه شخصی:    dehnad.neyshabur.ac.ir

علایق پژوهشی: زبانشناسی روانشناختی
dehnad

دکتر رضا ذبیحی

شماره داخلی: 642

صفحه شخصی:    zabihi.neyshabur.ac.ir

علایق پژوهشی: نوشتن L2 ، روانشناسی و یادگیری زبان ،نوشتن L2 ، روانشناسی و یادگیری زبان ،آموزش زبان مبتنی بر وظیفه ، کسب زبان دوم

دکتر رقیه فارسی

شماره تماس:

شماره داخلی:

642

گروه زبان انگلیسی درسال 1385 شروع به کار کرده و در حال حاضر دارای دو رشته زبان و ادبیات انگلیسی و آموزش زبان انگلیسی می باشد که رشته آموزش زبان انگلیسی در سال 1396شروع به کار کرده و این گروه  با تعداد 10 الی 15استاد که 6 عضو  هیات علمی تمام وقت با مرتبه علمی استادیار و مشغول فعالیت های آموزشی و علمی پژوهشی می باشد. قابل ذکر است تعداد 200دانشجودر این گروه  مشغول به تحصیل می باشند و این گروه داری یکی از بهترین  آزمایشگاه های تخصصی این رشته با متراژی بالغ بر 100متر مربع با بهرمندی از 24کابین تک نفره ، سیستم صوتی ، تصویری و شبکه ماهوره ای : ارائه کننده خدمات آموزشی مورد نیاز دانشجویان این دانشکده می باشند . هم چنین امکانات لازم را برای برگزاری کلاس های سمعی و بصری گروههای مختلف این دانشکده فراهم می آورد .

وضعیت دانشجویی: روزانه،شبانه

از فعالیتهای این گروه می توان به تاسیس مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه و برگزاری سمینار تخصصی سازی آموزش زبان انگلیسی و شرکت اساتید محترم این گروه در کنفرانس های بین المللی در کشورهای، ایتالیا، اندونزی، و روسیه اشاره نمود.

تعداد متوسط انتشار مقاله‌های علمی ـ پژوهشی در مجلات معتبر توسط اعضای هیأت علمی: ‌حدود 30 مقاله

تعداد متوسط انتشار کتاب توسط اعضای هیأت علمی ‌به طور متوسط حدود 10 کتاب

گرايش‌هاي اين رشته:

دانشجويان اين رشته مي‌توانند با گذراندن يک دوره 4ساله (8 ‌ترم تحصيلي) به اخذ مدرک کارشناسي نايل آيند.

تحصیل در دو گرایش‌ زبان و ادبیات انگلیسی- آموزش زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی و گرایش آموزش زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه نیشابور امکانپذیر می‌باشد.

زیر مجموعه ها