در پنجمین جشنواره سراسری دوبیتی و رباعی رضوی دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نیشابور رتبه ی دوم را کسب کرد.

پنجمین جشنواره سراسری دوبیتی و رباعی رضوی با معرفی آثار برگزیده در همدان به کار خود پایان داد. براساس آرا هیئت داوران در بخش برگزیدگان خانم افسانه سادات حسینی دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه نیشابور رتبه دوم را کسب کرد و با اهدای لوح تقدیر، تندیس و جایزه نقدی از ایشان تقدیر به عمل آمد.  گفتنی است خانم حسینی تنها برگزیده جشنواره از استان خراسان رضوی بود. از یک هزار آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره از سراسر کشور در قالب دوبیتی و رباعی هیئت داوران ۱۱ اثر را به عنوان اثر برتر معرفی کردند که هیچ یک از این آثار حائز شرایط کسب رتبه نخست نبود. در آیین پایانی این جشنواره که در جوار آرامگاه شاعر و عارف دوبیتی سرایی همدانی، بابا طاهر، برگزار شد شاعران برجسته از سراسر کشور سروده های خود را با محوریت موضوع حضرت امام رضا (ع) قرائت کردند. همچنین در این مراسم از کتاب زمزمه خورشید ۴، شامل اشعار برگزیده چهارمین دوره از این جشنواره رونمایی شد.

در صحن و سرا نشاط بی حد دارم

هر روز جواز رفت و آمد دارم

گنجشکم و آسمان برایم قفس است

وقتی که هوای خاک مشهد دارم

بی چتر نشست و چشم بارانی داشت

در همهمه ی باد ، غزل خوانی داشت

هر کس که اسیر صحن آزادی شد

دلواپسی اش سبک خراسانی داشت

**
ای آینه ! آشنای هر بیگانه!

شهریور دامنت پُر از پروانه

دریاچه و رود و چشمه راهی شده اند

با همهمه تا ساحل سقاخانه

نمی رفت از حرم ، لبریز غم بود

قطار ای کاش پاهایش قلم بود !

دل آشفته اش را پس نمی خواست

دلش دست امانات حرم بود...

افسانه سادات حسینی